Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-02@22:14:05 GMT

کم تورم‌ترین کشورهای جهان را بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۲۰۷۴۶

کم تورم‌ترین کشورهای جهان را بشناسید

تین نیوز

نرخ تورم ده کشوری که نام آن ها در صدر این فهرست آمده است منفی تخمین زده شده است همان طور که نرخ تورم در ایران طی سال‌های ۱۳۲۴، ۱۳۲۵ و ۱۳۲۹ منفی بوده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، در بین ده کشوری که نرخ تورم آنها نسبت به سایر کشورهای دنیا پایین تر است نام کشورهای آفریقایی و عربی بارها تکرار شده است و نرخ تورم در بین ده کشوری که در ده جایگاه اول این فهرست قرار گرفته اند زیر صفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تورم منفی یا افت قیمت‌ها در اقتصاد به معنای کاهش شاخص قیمت کالاها و خدمات است و همان طور که تورم، ارزش واقعی پول را در طول زمان کاهش می‌دهد به عکس، تورم منفی ارزش واقعی پول (واحد پول ملی یک کشور یا یک اقتصاد منطقه‌ای) را افزایش می‌دهد. یعنی یک نفر می‌تواند در طول زمان با مقدار ثابتی پول کالای بیشتری خریداری کند.

در جایگاه اول این فهرست نام یک کشور آفریقایی آمده  است؛ اِریتره با نام رسمی جمهوری اِریتره کشوری است بر کرانه دریای سرخ در شمال شرقی آفریقا و نزدیک به تنگه ی باب المندب که در سال ۱۹۹۳ با جدا شدن از اتیوپی مستقل شد. پایتخت این کشور اسمره است و جمعیت آن نزدیک به ۶ میلیون نفر است؛ بنابر آخرین گزارش ها نرخ تورم این کشور منفی ۲۷.۶ درصد تخمین زده شده است.

دومین کشوری که پایین ترین نرخ تورم را در جهان دارد یکی دیگر از کشورهای آفریقایی است؛ این کشور گینه بیسائو نام دارد.

گینه بیسائو با نام رسمی جمهوری گینه بیسائو کشوری است در غرب آفریقا در کناره اقیانوس اطلس شمالی بین گینه و سنگال که پایتخت آن بیسائو است. بر اساس آخرین سرشماری ها جمعیت این کشور کمی بیشتر از ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است و نرخ تورم آن منفی ۲.۵۸ درصد است.

امارات متحده عربی اولین کشورعربی است که به این فهرست راه پیدا کرده است و جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است در سال ۲۰۱۸ نرخ تورم این کشور به ۰.۳۴ درصد رسید که به گفته کارشناسان نرخ تورم این کشور از سال ۲۰۱۲ تاکنون  تا این اندازه پایین نبوده است اما کاهش نرخ تورم امارات متحده تا امسال ادامه پیدا کرده است و بنابر آخرین گزارش ها نرخ تورم این کشور در حال حاضر به منفی ۱.۵ درصد رسیده است.

چهارمین کشوری که نرخ تورم آن از سایر کشورهای دنیا پایین تر است یکی دیگر از کشور های آفریقایی است؛ نیجر که به صورت رسمی جمهوری نیجر نام دارد کشوری است در غرب قاره آفریقا که ۲۰ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و بنابر آخرین گزارش ها نرخ تورم آن منفی ۱.۳ درصد تخمین زده شده است.

عربستان سعودی دومین کشور عربی است که به این فهرست راه پیدا کرده است و جایگاه پنجم را به خود اختصاص داده است نرخ تورم این کشور در سال گذشته توانست به زیر صرف برسد و تاکنون نیز عربستان سعودی روند کاهشی نرخ تورم خود را حفظ کرده است به گونه ای که نرخ تورم آن در حال حاضر به منفی ۱.۰۵ درصد رسیده است.

ششمین کشوری که نام آن در این فهرست آمده است یکی دیگر از کشورهای عربی است که قطر نام دارد، قطر با نام رسمی دولت قطر کشوری در جنوب غربی قاره آسیا در منطقه خاورمیانه و در شرق شبه‌جزیره عربستان  و در بخش جنوبی خلیج فارس واقع شده‌است و پایتخت آن دوحه است. نرخ تورم این کشور که ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت دارد بر اساس آخرین گزارش ها منفی ۰.۳۶ درصد تخمین زده شده است.

هفتمین کشور این فهرست نیز یکی دیگر از کشورهای آفریقایی است؛ بنین با نام رسمی جمهوری بنین کشوری است واقع در غرب آفریقا که نردیک به ۱۱ میلیون نفر جمعیت دارد و نرخ تورم آن منفی ۰.۲۸ درصد است.

هشتمین کشور این فهرست عراق نام دارد که یکی دیگر از کشورهای عربی است؛ نرخ تورم این کشور که جمعیت آن نزدیک به ۴۰ میلیون نفر است بنابر آخرین گزارشات منفی ۰.۲۷ درصد تخمین زده شده است.

پورتوریکو نهمین کشور این فهرست است؛ این کشور که مجمع‌الجزایری است در شمال شرقی منطقه کارائیب نزدیک به ۴ میلیون نفر جمعیت دارد و نرخ تورم آن منفی ۰.۰۶ درصد است.

سرانجام دهمین کشوریی که نام آن در این فهرست آمده است کشور پاناما است این کشور با نام رسمی جمهوری پاناما کشوری است در آمریکای مرکزی که پایتخت آن پاناماسیتی است و نزدیک به ۴ میلیون نفر جمعیت دارد و نرخ تورم آن بنابر آخرین گزارشات منفی ۰.۰۱ درصد تخمین زده شده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: نرخ تورم یکی دیگر از کشورهای نام رسمی جمهوری نرخ تورم این کشور نفر جمعیت یکی دیگر از کشور نرخ تورم آن منفی آخرین گزارش ها نرخ تورم آن نرخ تورم میلیون نفر منفی ۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۰۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، صابر جباری در بیست و دومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت، گفت: سال ۱۴۰۱ میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال ۱۶.۵۴ درصد بوده که این آمار در سال ۱۴۰۲ به ۱۸.۹۷ درصد رسیده است.

وی با بیان این که پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۰ و اجرایی شدن آن از سال ۱۴۰۱ اتفاقات خوبی در حوزه جمعیت رقم خورده است، افزود: میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۳۹۹ و ۱۳۹۸ به ترتیب ۱۷.۰۵، ۱۷.۵ و ۱۸.۰۶ بوده است.

مسئول دبیرخانه قرارگاه جوانی جمعیت وزارت بهداشت با بیان این که روند میزان موالید در سنین ۲۵ تا ۲۹ سال نیز در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ از عدد ۲۴.۱۲ درصد به ۲۴.۳۹ درصد رسید، اظهارکرد: روند درصد زایمان چهارم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۵.۱ به ۶.۴۲ درصد رسیده است. روند زایمان پنجم نیز از سال ۹۸ تا ۱۴۰۲ از عدد ۱.۵۹ به عدد ۲.۰۴ رسیده است.

رئیس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در خصوص کاهش چشمگیر روند رشد منفی تعداد ولادت در کشور طی سال گذشته، گفت: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کاهش ۱.۶۱ درصدی موالید بودیم که این عدد در سال پیش از آن  ۳.۶۷ درصد بود و نشان دهنده موفقیت برنامه‌ها در جلوگیری از سرعت روند کاهشی موالید در سال گذشته است.

جباری با بیان این که در سال‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب یک میلیون و ۱۱۴ هزار و ۹۰، یک میلیون ۷۵ هزار و ۲۲۴ و یک میلیون و ۵۷ هزار و ۹۵۹ نوازد متولد شدند، گفت: در سال ۱۴۰۲ کاهش موالید نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۷ هزار و ۲۶۵ نفر بود که این عدد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰ هزار و ۹۶۶ نفر بوده است.

وی با اشاره به این که بیشترین کاهش موالید نسبت به سال قبل در سال ۱۳۹۸ رخ داد، خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ کاهش موالید نسبت به سال ۹۷ به عدد ۱۷۰ هزار و ۳۵۶ نفر رسید که کاهش ۱۲.۴۷ درصدی را نشان می‌داد و بیشترین نرخ کاهش از سال ۹۳ تا سال ۱۴۰۲ بوده است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چرا کشوری مثل مصر سریال "حشاشین" را ساخت؟
  • چرا کشوری مثل مصر سریال حشاشین را ساخت؟
  • فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴
  • کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟ (اینفوگرافی)
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • اینفوگرافیک/ کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال/ کاهش چشمگیر روند رشد منفی جمعیت در سال ۱۴۰۲
  • چطور درصد حساب کنیم؟
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد