Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق بین المللی پول اعلام کرد مهاجران در اقتصادهای پیشرفته حدود ۱۲ درصد از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند و در کوتاه مدت و میان مدت باعث افزایش بهره وری و تولید در این اقتصادها می‌شوند. ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، براساس اعلام صندوق بین المللی پول، مهاجرت به کشورهای دارای اقتصاد پیشرفته در کوتاه مدت و میان مدت باعث افزایش بهره وری و تولید می‌شود در حالی که شاغلان جدید جمعیت بومی را تکمیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق بین المللی پول در آخرین فصل از گزارش «چشم‌انداز اقتصادی جهان» که روز جمعه منتشر شد، اعلام کرد که افزایش یک درصد در میزان ورود مهاجران نسبت به آمار کل اشتغال در کشورهای ثروتمند تقریباً 1 درصد تولید را تا سال پنجم افزایش می‌دهد.

راه سخت پیش روی اقتصاد جهان برای بازگشت به رونقپیش‌بینی تازه از چشم‌انداز اقتصاد جهانی در سایه بحران کرونااقتصاد جهان به رونق بازمی‌گرددصندوق بین‌المللی پول دورنمای رشد اقتصاد جهان برای 2020 را باز هم پایین آورد

این سازمان که در واشنگتن مستقر است، تاکید کرد که افزایش بهره وری ناشی از مهاجرت، متوسط درآمد شاغلان بومی را نیز افزایش می‌دهد.

این گزارش در حالی منتشر می‌شود که دولت ترامپ پیشنهاداتی را مطرح کرده است که به شدت ویزاهای مهاجرتی مبتنی بر اشتغال را محدود می‌کند.

ترامپ اعلام کرده است که در بحبوجه نرخ بیکاری دو رقمی می‌خواهد از کسب و کارهای آمریکایی در برابر رقابت خارجی محافظت کند.

مهاجرت همچنین مورد توجه مذاکرات مقامات اروپا بوده و علت اصلی تصمیم رأی دهندگان انگلیسی برای ترک اتحادیه اروپا بوده است.

صندوق بین المللی پول می‌گوید مهاجران در اقتصادهای پیشرفته حدود 12 درصد از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند که روندی صعودی داشته است.

این صندوق پیش بینی می‌کند که این افزایش در 30 سال آینده ادامه خواهد داشت و رشد سریع جمعیت در بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه، به ویژه در کشورهای جنوب صحرای آفریقا، حتی اگر درآمدهای بالاتر تا حدی فشارها را کاهش دهد، پیش بینی می‌شود.

صندوق بین المللی پول می‌گوید کشورهای دارای اقتصاد پیشرفته به دلیل سرانه تولید ناخالص داخلی که پنج برابر کشورهای کمتر توسعه یافته است، مهاجران را جذب می‌کنند.

انتهای پیام/

R1016170/P/S7,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط صندوق بین المللی پول

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صندوق بین المللی پول صندوق بین المللی پول صندوق بین المللی پول اقتصاد جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۷۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت

داده‌ها نشان داد که اقتصاد آلمان در ابتدای سال از رکود عبور کرد و به لطف بخش ساخت وساز و صادرات بیش از حد انتظار رشد کرد.

به گزارش ایسنا، اقتصاد در سه ماهه اول رشد اندکی داشت و تولید ناخالص داخلی ۰.۲ درصد نسبت به دوره سه ماهه قبلی در شرایط تعدیل شده افزایش یافت. تحلیلگران شرکت‌کننده در نظرسنجی رویترز رشد ۰.۱ درصدی را پیش‌بینی کرده بودند.

اداره آمار آلمان، داده‌های سه‌ماهه آخر سال گذشته را به‌جای کاهش ۰.۳ درصدی که قبلا گزارش شده بود، ۰.۵ درصد کاهش داد. رقم بالاتر از حد انتظار، دیدگاه مشترک اقتصاددانان مبنی بر اینکه ضعف‌های ساختاری بهبود آلمان را محدود می‌کند، تغییر نمی‌دهد.

اقتصاد آلمان، بزرگترین اقتصاد اروپا، در میان همتایان بزرگ خود در منطقه یورو در سال گذشته ضعیف‌ترین بود، زیرا هزینه‌های بالای انرژی، سفارش‌های ضعیف جهانی و نرخ‌های بهره بالا بی‌سابقه بود. اگرچه انتظار می رود تورم در سال جاری کاهش یابد اما پیش‌بینی می‌شود که رشد نسبتا ضعیف باقی بماند. هفته گذشته دولت آلمان پیش‌بینی رشد اقتصادی خود را برای سال جاری از ۰.۲ درصد به ۰.۳ درصد افزایش داد.

انتظار می‌رود که مصرف خصوصی به شتاب رشد کمک کند زیرا انتظار می‌رود دستمزدهای واقعی در بازار کار  افزایش یابد. داده‌های اداره آمار این کشور نشان داد که خرده‌فروشی آلمان در ماه مارس بیش از حد انتظار افزایش یافته است، که نشان‌دهنده بهبود مصرف در پایان سه‌ماهه و نویدبخش خوبی برای کل اقتصاد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • کمک ۱.۱ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول به پاکستان
  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی
  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد