Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از یک سوم جمعیت جهان معادل ۲.۷ میلیارد نفر از هیچ حمایت مالی و تامین اجتماعی برای مقابله با بحران اقتصادی مرتبط با بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ بهره‌مند نشده‌اند.

به گزارش «انرژی امروز» از یورو نیوز، مطالعه جدید آکسفام(Oxfam) که بر پایه تجزیه و تحلیل حمایت‌های اجتماعی صورت گرفته در ۱۲۶ کشور با درآمد کم و متوسط انجام شده، نشان می‌دهد که اکثر این حمایت‌ها کوتاه مدت است و برای تأمین نیازهای اساسی مردم گرفتار در بحران کرونا کافی نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر پایه نتایج این مطالعه، در حالی که کشورهای ثروتمند ۹.۸ تریلیون دلار(۸.۰۶ تریلیون یورو) با هدف کمک به بازگشت رونق اقتصادی و مقابله با تبعات رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا اختصاص داده‌اند، اکثر کشورهای با درآمد کم و متوسط نتوانسته‌اند چنین رویکرد سخاوتمندانه‌ای را در پیش بگیرند.

در واقع از ۱۱.۷ تریلیون دلار(۹.۶۳۱ میلیارد یورو) هزینه شده در سراسر جهان برای مقابله با عواقب همه‌گیری ویروس کرونا، ۸۳ درصد مربوط به ۳۶ کشور ثروتمند جهان است و کمتر از ۰.۴ درصد این رقم معادل با ۴۲ میلیارد دلار(۳۵ میلیارد یورو) در ۵۹ کشور کم درآمد هزینه شده است.

این مطالعه نشان می‌دهد که در ۲۸ کشور ثروتمندتر، دولت‌ها به طور متوسط ​​۶۹۵ دلار(۵۷۲ یورو) به ازای هر نفر برای حمایت‌های اجتماعی هزینه کرده‌اند. این رقم در کشورهای با درآمد متوسط فقط ۲۸ دلار(۲۳ یورو) بوده و در کشورهای کم درآمد به سختی به ۴ دلار(۳.۲۹ یورو) می‌رسد. در عین حال، فقط ۱۳ درصد از کشورهای با درآمد کم و متوسط ​​برنامه‌های حمایتی طولانی‌تر از شش ماه داشته‌اند و نزدیک به ۴۱ درصد از حمایت عمومی صورت گرفته در این کشورها به شکل تَک‌پرداخت‌ بوده است.

نتایج این مطالعه حاکیست که نیم میلیارد نفر از جمعیت کشورهای با درآمد متوسط و کم بیکار شده‌اند و یا با کاهش ساعت کاری مواجه شده‌اند که در این میان زنان شاغل بیش از مردان آسیب دیده‌اند. همچنین بخش قابل توجهی از مردم این کشورها در معرض افزایش بدهی، کاهش وعده‌های غذایی، فروش اموال ضروری و کاستن از مراقبت‌های لازم از کودکان قرار گرفته‌اند.

آکسفام از دولت‌های کشورهای کم درآمد و متوسط ​​خواسته تا با افزایش مالیات ثروتمندان، بودجه حمایت اجتماعی مناسب و معقول از اقشار آسیب‌پذیر را افزایش دهند. این سازمان همچنین با تاکید بر ایجاد صندوق جهانیِ حمایت اجتماعی از کشورهای ثروتمند خواسته تا با افزایش کمک‌های خود به کشورهای کم‌درآمد و لغو بدهی این کشورها آنها را برای فائق آمدن بر تبعات اقتصادی و اجتماعی ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا یاری کنند.

آکسفام تاکید کرد که اگر صندوق جهانی حمایت اجتماعی تاسیس نشود، برای نخستین بار در چند دهه گذشته جمعیت فقرای جهان سیر صعودی به خود خواهد گرفت.

آکسفام یک کنفدراسیون بین‌المللی متشکل از ۲۰ سازمان غیردولتی است که با همکاری شرکای خود در بیش از ۹۰ کشور جهان برای پایان دادن به بی‌عدالتی‌های منجر به فقر، تلاش می‌کند. این موسسه غیرانتفاعی در سال ۱۹۴۲ در دانشگاه آکسفورد بنیان نهاده شد ولی مقر اصلی آن در نایروبی کنیا قرار دارد.

برچسب هابنیاد آکسفام کرونا

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: بنیاد آکسفام کرونا آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو کشورهای با درآمد کم درآمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۸۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینفوگرافیک/ کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟

شمار کلاهک های موجود در جهان، در حال حاضر 12 هزار و 512 عدد است که 9 کشور جهان دارای کلاهک اتمی هستند.

گرافیک: مهدی برازنده

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟ (اینفوگرافی)
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  • اینفوگرافیک/ کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • تنها تصاویر باقی مانده از مارک تواین / رشد جمعیت جهان در گذر تاریخ / هند جنوبی از نمای نزدیک / فضای شخصی چیست و چه میزان است؟ / دفاتر باز، گزینه مبالغه شده / بنزین زدن سریع‌تر است یا شارژ برقی؟
  • گول خوردیم؛ این تصویر ترانه علیدوستی فیک از آب درآمد
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی