Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزاش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، نتایج مطالعه انجام شده توسط دانشگاه جانز هاپکینزحکایت از آن دارد، تقریباً یک چهارم جمعیت جهان ممکن است تا سال ۲۰۲۲ به واکسن‌های ویروس کرونا دسترسی نداشته باشند.

محققان تمام پیش سفارشات واکسن ویروس کرونا را که تا ۱۵ نوامبر به طور عمومی اعلام شده بود، بررسی کردند، حداقل ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴۸ میلیارد دوز از ۱۳ تولید کننده واکسن نظیر شرکت‌های فایزر، مدرنا، آسترازنکا و جانسون اند جانسون برای واکسیناسیون ۳.۷۶ میلیارد نفر لازم است.

کشورهای ثروتمند با جمعیتی کمتر از ۱۵ در صد در جهان، ۵۱ درصد از دوزهای اطمینان بخش‌ترین واکسن‌های کرونا را ذخیره سازی کرده‌اند.

این مطالعه جدید هشدار می‌دهد از هر چهار نفر در سراسر جهان، یک نفر تا دو سال آینده ممکن است موفق به دریافت واکسن کرونا نشود. 

پژوهشگران دریافتند، بیش از نیمی از واکسیناسیون‌های پیش سفارش به کشورهای پردرآمد که فقط ۱۴ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند، اختصاص دارد.

براساس داده‌های موجود، از ۱۵ نوامبر/۲۵ آبان، نزدیک به ۸ میلیارد دوز واکسن از ۱۳ تولیدکننده مختلف از سوی کشورهای ثروتمند سفارش داده شده است. ژاپن، استرالیا و کانادا بیش از یک میلیارد دوز واکسن دارند، در حالی که این کشورها کمتر از یک درصد تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان را تشکیل می دهند.

اگر همه تولیدکنندگان واکسن بتوانند میزان تولید خود را افزایش دهند، تا پایان سال ۲۰۲۱ حدود شش میلیارد دوز در دسترس خواهد بود.

این امر باعث می‌شود تا حدود یک چهارم جمعیت جهان تا سال ۲۰۲۲ واکسن کووید ۱۹ را نداشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا واکسن جمعیت جهان انگلیس ویروس واکسیناسیون میلیارد دوز جمعیت جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۹۷۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال