Web Analytics Made Easy - Statcounter

واکسیناسیون همگانی در برابر کروناویروس با واکسن‌های تاییدشده فعلی در بیش از ۴۰ کشور جهان آغاز شده است، اما میزان پیشرفت‌ کشورها در این باره یکسان نبوده است.

به گزارش برنا؛ بر اساس داده‌های منتشر شده بوسیله وب‌سایت پژوهشی Our World In Data وابسته به دانشگاه آکسفورد در میان این کشورها اسرائیل بالاترین میزان واکسیناسیون به ازای جمعیت را دارد، یعنی حدود ۲۰ نفر از هر ۱۰۰ نفر جمعیت یک دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عدد بسیار بالاتر از سایر کشورها در جهان است و علت آن به نظام مراقبت‌بهداشتی دیجیتال‌شده این کشور و موفقیت زودرس آن در خرید میزان کافی واکسن‌های فایزر و مدرنا برای پوشش همه جمعیت،‌نسبت داده می‌شود.

امارات متحده عربی با میزان واکسیناسیون ۸.۹۸ دوز در هر ۱۰۰ نفر جمعیت و بحرین با میزان ۴.۲۵ دوز در هر ۱۰۰ نفر جمعیت در رده‌های دوم و سوم قرار می‌گیرند.

انگلیس که نخستین کشور آغازکننده واکسیناسیون همگانی کرونا در ۸ دسامبر (۱۸ آذر) بود، تا ۳ ژانویه (۱۴ دی‌) ۱.۹۱ دوز واکسن به ازای هر ۱۰۰ نفر جمعیت تزریق کرده است، و در آمریکا تا ۷ ژانویه (۱۸ دی) این میزان ۱.۷۹ دوز به ازای هر ۱۰۰ نفر جمعیت است.

از طرف دیگر، فرانسه به خاطر تزریق کردن فقط ۵۱۶ دوز واکسن در ۶ روز نخست توزیع واکسن فایزر/بیونتک مورد انتقاد گرفته است و  با میزان ۰.۰۷ دوز در ۱۰۰ نفر در پشت سر سایر کشورهای اروپایی از  لحاظ واکسیناسیون همگانی قرار دارد.

فرانسویان در میان کشورهای جهان از جمله مشکوک‌ترین‌ها به واکسن هستند و یک نظرسنجی در ماه دسامبر نشان داد که فقط ۴۰ درصد از فرانسویان می‌خواهند واکسن کرونا بزنند.

بیشترین واکسن‌هایی که در جهان تا به حال مورد استفاده قرار گرفته‌اند، واکسن‌های فایزر/بیونتک و مدرنا هستند که باید در دو دوز با فاصله چند هفته تزریق شوند.

این داده‌ها نشان می‌دهند کشورهای ثروتمند و با درآمد متوسط تقریبا همه واکسن‌های عرضه‌شده تا به حال را به خود اختصاص داده‌اند.

هند قصد دارد عرضه واکسن کرونا را از ۱۶ ژانویه (۲۷ دی) آغاز کند و کارشناسان می‌گویند بعید است واکسیناسیون کرونا در آفریقا زودتر از میانه سال ۲۰۲۱ شرع شود.

کواکس، برنامه‌ای برای ترغیب توزیع برابر واکسن‌های کرونا در میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، این هفته اعلام کرد ۶ میلیارد دلار اعتبار برای خرید و توزیع واکسن در ۹۲ کشور در حال توسعه که توانایی خرید واکسن را ندارند، به دست آورده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امارات متحده عربی جهان دلار کشورهای اروپایی واکسیناسیون ۱۰۰ نفر جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۲۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال