Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

این آمار نتیجه مطالعه‌ای است که در مجله "European Journal of Preventive Cardiology"- مجله انجمن قلب اروپا (ESC) منتشر شده است.

دکتر نیکولا براگازی از دانشگاه یورک کانادا در این درباره، توضیح داد: «این مطالعه دیدگاه رایجی که بیماری قلبی کاملاً تحت کنترل است را به چالش می کشد و نشان می دهد که با وجود پیشرفت و دستاوردهای پزشکی و علمی بسیار، نارسایی های قلبی به طور قابل توجهی در سطح جهان در حال رشد است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تجزیه و تحلیل از داده های یک مطالعه برای بررسی بار بیماری نارسایی قلبی و دلایل آن از ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۷ در ۱۹۵ کشور استفاده شده است.

به گزارش " medicalxpress"، در این مطالعه، پیری و رشد جمعیت مهمترین دلیل افزایش شیوع نارسایی قلبی عنوان شده است.

در این پژوهش، تفاوت های عمده ای بین مناطق مختلف جهان مشاهده می شود. محققان از شاخص اجتماعی_جمعیت شناختی (SDI) برای طبقه بندی ۱۹۵ کشور و منطقه جهان در پنج گروه با توجه به وضعیت توسعه آنها استفاده کردند. در این بررسی وضعیت توسعه به صورت پایین، کم​​، متوسط​​، متوسط ​​میانی و بالا در نظر گرفته شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که بین سال های ۱۹۹۰ و ۲۰۱۷، میزان شیوع نارسایی قلبی با سن استاندارد در کشورهای با شاخص بالا، ۲۰.۳ درصد کاهش یافته، اما در دیگر کشورها شیوع این بیماری افزایش داشته است.

نویسندگان این مقاله معتقدند که افزایش شیوع نارسایی قلبی در کشورهای با شاخص پایین، کم، متوسط ​​میانی و میانی ناشی از افزایش عوامل خطر مانند فشار خون بالا، دیابت، چاقی، مصرف سیگار و داشتن سبک زندگی ناسالم است.

تقریباً نیمی از افزایش جهانی تعداد بیماران نارسایی قلبی، طی سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۷ در چین (۲۹.۹ درصد) و هند (۱۶.۶ درصد) بوده است.

دکتر براگازی گفت: «تأثیر عواملی مانند افزایش جمعیت، رفتارهای نادرست از جمله سبک زندگی ناسالم، سیگار کشیدن و آلودگی هوا به طور احتمالی دلایل این افزایش را توضیح می دهد.»

علائم نارسایی قلبی می تواند ناتوان کننده باشد؛ تنگی نفس، خستگی و احتباس مایعات ممکن است توانایی بیماران در راه رفتن، ایستادن، کار یا مراقبت از خود را محدود کند. این مطالعه نشان داد که معلولیت به دلیل نارسایی قلبی از سال ۱۹۰۰ در سراسر جهان دو برابر شده است.

از نظر میزان ناتوانی، طبق طبقه بندی شاخص های اجتماعی_جمعیت شناختی (SDI)، تفاوت فاحشی وجود داشت که به عقیده محققان، پیشگیری و درمان بهتر می تواند دلیل کاهش این بیماری در برخی مناطق باشد.

نویسندگان این مقاله معتقدند که در کشورهای با درآمد کم و متوسط​​، اصلاح سبک زندگی از جمله رژیم های غذایی سالم، فعالیت بدنی و ترک سیگار نسبتاً ضعیف بوده است. این محققان همچنین گفتند که چهار داروی اساسی بیماری های قلبی-_ عروقی (آسپیرین، بتا بلاکرها، مهارکننده های آنزیم مبدل آنژیوتانسین و استاتین ها) به طور کلی برای بسیاری از جمعیت کشورهای کم درآمد و متوسط ​​در دسترس نیست و یا میزان آن کم است.

نویسندگان این پژوهش نتیجه گیری کردند که استراتژی های هدفمندتر با هدف اصلاح عوامل خطرساز، بهبود و دسترس بودن مراقبت های پزشکی برای مبتلایان به نارسایی قلبی، برای این کشورها ضروری است.

بیماری ایسکمیک قلب، بیماری فشار خون قلبی و بیماری انسدادی مزمن ریوی (COPD) سه دلیل اصلی نارسایی قلبی هستند که تقریباً سه چهارم میزان شیوع استاندارد شده در سن را تشکیل می دهند که البته در پراکنش شیوع این بیماری در مناطق مختلف جهان، تفاوت هایی وجود دارد. به عنوان مثال، COPD یکی از مهمترین دلایل نارسایی قلبی در آسیای جنوبی و آسیای شرقی است، جایی که سیگار کشیدن و آلودگی هوا در آن نقش مهمی دارد.

دکتر برازگازی در نهایت تاکید کرد: «نارسایی قلبی یکی از نگرانی های بهداشت جهانی است. کارکنان بهداشت عمومی و سیاستگذاران می توانند با استفاده از داده های ارائه شده در این مطالعه برای طراحی مداخلات و مدیریت نارسایی قلبی در کشورهای خود استفاده کنند. علاوه بر این، افزایش فعالیت های آموزشی لازم است و آگاهی در مورد اهمیت داشتن سبک زندگی سالم ضروری به نظر می رسد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نارسایی قلبی سلامت نارسایی قلبی سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۸۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کد خبر 6095221

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • نسل بشر زودتر از آنچه تصور می‌شود منقرض خواهد شد!
  • کشف یک «زیستگاه» عظیم در عمق چهار متری خشک‌ترین صحرای جهان
  • انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید