Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-02@22:10:37 GMT

کشور‌های کوچک و لی‌لی‌پوتی در جهان! (+عکس)

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۱۶۴۶

کشور‌های کوچک و لی‌لی‌پوتی در جهان! (+عکس)

کشورهای کوچک چند نفره هم داریم که سازمان ملل آن ها را به رسمیت نمی شناسد اما در این گزارش می خواهیم سراغ کم جمعیت ترین کشورهای جهان برویم که عضو سازمان ملل هستند.

برخی بر این عقیده اند که یکی از دلایل ایجاد این کشورهای کم جمعیت توسط قدرت های استعماری استفاده از حق رای آن ها در سازمان ملل است در ادامه با 5 کشور کم جمعیت آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واتیکان | Vaticanجمعیت: ۴۵۱ نفر

واتیکان، محل اقامت پاپ، رهبر کاتولیک های جهان و مرکز کلیسای کاتولیک است و در واقع یک کشور مستقل به حساب می آید. واتیکان درست در دل شهر رم ایتالیا قرار گرفته و به این ترتیب کشوری کوچک در یک کشور دیگر به حساب می آید! جمعیت این کشور حدود ۴۵۱ نفر است و به این ترتیب در صدر فهرست کوچک ترین کشورهای جهان از نظر جمعیت قرار می گیرد.

 

 

تووالو | Tuvalu جمعیت: ۱۰۶۴۰ نفر

کشور تووالو کشوری جزیره ای در اقیانوس آرام است که با حدود ده هزار نفر جمعیت دومین کشور در فهرست کوچک ترین کشورهای جهان از نظر جمعیت قرار می گیرد. این جزیره بین هاوایی و استرالیا قرار گرفته و همین موضوع باعث شده تا مسافران زیادی برای تفریح و استراحت این کشور کوچک را انتخاب کنند. این کشور کوچک در سال ۲۰۰۰ به عضویت سازمان ملل متحد درآمد. تووالو مستعمره انگلستان است.

 

 

نائورو | Nauru جمعیت: ۱۱۳۴۷ نفر

لیست کوچک ترین کشورهای جهان از نظر جمعیت بدون نام بردن از کشور جزیره ای و دوردست نائورو تکمیل نمی شود. این کشور در اقیانوس آرام جنوبی قرار گرفته و یکی از دورافتاده ترین کشورهای دنیا محسوب می شود. به خاطر اضافه وزن مردم این کشور به چاق ترین کشور جهان هم مشهور است.

 

 

پالائو | Palauجمعیت: ۲۱۰۹۷ نفر

این کشور کوچک در شرق کشور فیلیپین قرار گرفته و با توکیو ۳۲۰۰ کیلومتر فاصله دارد. جمعیت پالائو کمی بیش از بیست و یک هزار نفر است که در بیش از ۳۴۰ جزیره کوچک و بزرگ زندگی می کنند. به عبارتی دیگر اگر جمعیت این کشور را به طور مساوی بین جزایر تقسیم کنید در هر جزیره تنها ۶۲ نفر زندگی می کنند!

 

سن مارینو | San Marinoجمعیت: ۳۳۲۸۵ نفر

کشور سن مارینو در جنوب اروپا و در شبه جزیره ایتالیا قرار گرفته و از بسیاری جهات حائز اهمیت است. این کشور علاوه بر این که یکی از کوچک ترین کشورهای جهان است، اولین کشور دنیا با حکومت جمهوری هم به حساب می آید. در جریان جنگ جهانی اول و زمانی که ایتالیا به کشورهای اتریش و مجارستان اعلام جنگ کرد سن مارینو بی طرفی خود را حفظ کرد. همین موضوع باعث ایجاد اختلاف هایی بین ایتالیا و سن مارینو شد.

منبع: روزنامه خراسان

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کوچک ترین کشورهای جهان سازمان ملل سن مارینو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۱۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی استان خراسان جنوبی گفت: باید توجه داشت که بی توجهی مسئولان منجر به کوچک‌تر شدن سفره کارگران می شود و امروزه با توجه به اینکه حدود 50 درصد حوادث در ساختمان‌ها است چند صد هزار نفر در انتظار بیمه هستند.

حسن علیزاده، در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه لازمه حل مشکلات کارگران که کارگر و کارفرما دو بال هستند و لذا برای پرواز هرکدام ضعیف عمل کند دیگری را تحت الشعاع قرار می‌دهد

وی افزود: به رسمیت شناختن شرکاء اجتماعی و رعایت اصل سه جانبه گرایی، تقویت سندیکاهای کارگری وکارفرمایی و تخصیص بودجه برای پویایی تشکل‌ها در راستای دفاع از حقوق کارگر، معافیت‌های مالیاتی و تخفیف در هزینه‌های امتیازها و تامین مواد اولیه کارگاه‌های تولیدی کارفرمایان، کمک دولت در ساخت مسکن کارگران از کارهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: سفره کارگران روز به روز کوچک و کوچک‌تر می‌شود و لذا در تصویب قوانین کارگری و  همیشه در نرخ دستمزد کارگرها ظلم می‌شود و لذا مهم ترین عامل پیشرفت و توسعه یک مجموعه یا یک کشور نیروی انسانی(کارگر) آن است.

 علیزاده گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال به خوبی بر این موضوع صحه گذاشتند و امیدواریم مسئولین هم سر لوحه کار خود قرار دهند و با استیفای حقوق عامه مردم شاهد پیشرفت بیش از پیش کشور باشیم.

رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی استان خراسان جنوبی گفت: بی توجهی مسئولان به مشکلات کارگران باعث شده امروزه تعداد زیادی از جوانان کشور در مناطق مختلف به کارهایی از جمله قاچاق سوخت،کوله بری، دست فروشی و... دامن بزنند و از کارهای فنی فاصله بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • فقیرترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟ (اینفوگرافی)
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • اینفوگرافیک/ کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟